Hemma från Åland

Hej på er!

Jag har saknat er. Har ni saknat mig? Det har varit helt fantastiskt roligt. Nu skall jag berätt lite kort vad vi har gjort...

Torsdag: Klockan halv 4 gick bussen från skolan. Klockan 9 ungefär var vi framme i Åbo. Vi tog VikingLine till Mariehamn. Kom dit där runt 3 tiden. Då for vi på en konsert. Och sen på en konsert till. Sen for vi till en skola och åt. Och sen for vi med våra väskor till skolan där vi skulle sova. På kvällen for vi på en konsert till. Kom hem runt 10 tiden och då gick vi och lá oss.
 
Fredag: Väckning klockan 7. Då gick vi och åt morgonmål. Sen for vi till Alandica och var på WorkShop med Toby Loth. Efter det for vi på en konsert. Sen for vi till skolan och åt. Efter det for vi på genrep till Islandia. Efter genrepet for vi och åt och sen var det konsert. Vi sjöng några sånder och efter det  for vi på disko. På disko hittade vi två nya kompisar. Ida och Cilla. Vi for hem klockan 10.

Lördag: Väckning klockan 7 igen och morgonmål. Vi for på en rundtur på Pommern (Ett gammalt fartyg) Efter det var det shopping på stan. Sen for vi till båten. Kom till Åbo klockan 8. Sen hade vi 4 timmars bussresa framför oss. Kom hem halv 1 på natten.












/Fanny ♥


Kommentarer ♥

Skriv din kommentar här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig till nästa gång?

E-postadress: (bara vi ser den)

Vad heter din blogg:

Vad har du på hjärtat:

Trackback
FIJE
RSS 2.0